fbpx

Referencer

Jeg sætter en dyd i hver gang at yde den bedste behandling. Her kan du læse hvad tidligere klienter siger.

Det går så godt lige nu. Føler der er mere ro i mit hoved. Og at jeg nu er bevidst om at det bare er tanker og følelser som kommer og går. Har meget nemmere ved at give slip på følelserne så de ikke får lov at fylde så meget som før.
Camilla 32 år
Jeg vil give de varmeste anbefalinger til Lise Lotte. Hun hjalp mig på rette vej med at få troen på mig selv tilbage og til at indse hvilke veje jeg skulle gå blot efter 2 måneder. Lise Lotte formår så snart man træder ind af døren at gøre en tryg til at åbne sig op. Jeg fandt selv frem til Lise Lotte ved at læse andres anbefalinger af hende.
Lisa 24 år
Jeg har gennem de sidste snart tre årtier mødt rigtig mange kolleger indenfor mit fag, og jeg har sjældent stødt på et menneske, der i så høj grad formår at være der for sin klient. Hun er konstant i bevægelse for at finde nye hjælpsomme midler og hun er ganske enkelt en virkelig god lytter. Hun tager et intelligent og med hjertet udgangspunkt i erfaringer fra arbejdet med sig selv, og hun tager uddannelseskurser hele tiden for at forfine sine fremgangsmåder. Dette giver baggrunden for de formidable resultater, hun opnår. Lise-Lotte er en tilbagevendende glæde og stor inspirator for os andre og hun er derfor førstevalg som sparringspartner for mig igen og igen. Skynd dig at bestille en tid, for hun bliver sikkert svær at få tid hos inden længe! Mvh Torben Palmer, Cand. psych. aut. Silkeborg
Psykolog Torben Palmer
Jeg har haft utrolig meget igennem mit liv, som bare fyldte rigtig meget i min hverdag, jeg har aldrig troet at jeg ville komme så langt at jeg selv skulle tage beslutningen om endelig at kontakte en psykoterapeut, jeg følte at det ville være at nedgøre mig selv, at gøre mig til et dårligt menneske, men jeg valgte efter mange års egen kamp, at kontakte en og dette blev Lise-Lotte. Efter bare to behandlinger, er jeg blevet helbredt, det er så svært for mig at tro på selv, at bare to behandlinger kunne gøre et mirakel, jeg er blevet til et helt nyt positivt menneske med masser af tro og håb på at alt hvad der kommer, nok skal ordne sig. Jeg er så utrolig taknemmelig for Lise-Lottes hjælp, jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende. Tusinde tusinde tak for hjælpen Lise-lotte. Jeg håber at alle jer derude som sidder lidt i samme situation som jeg var i , har mod på at kontakte Lise-lotte og lade hende hjælpe jer, det kræver vilje og mod , men jeg er sikker på at I har det der skal til.
Simone 28 år
Jeg kom til Lise-Lotte, da jeg brugte enorm meget tid på at bekymre mig og overtænke nærmest alt. Det fyldte alt for meget i min hverdag, min livskvalitet var dårligere og jeg sov til tider rigtig dårligt. Jeg havde aldrig troet at jeg ville komme så hurtigt ud på den anden side, som jeg gjorde.
Line
Jeg er på blot to samtaler med Lise-Lotte blevet fri for mine psykiske problemer, og er dybt imponeret over hendes behandlingsmetoder. Særligt vil jeg nævne Sedona-metoden som jeg blev behandlet med, en simpel og yderst effektiv behandling som virker så hurtig, at man næsten ikke forstår det. Har man brug for hjælp når livet er svært, kan jeg varmt anbefale at kontakte Lise-Lotte.
Lars
54 år
Kasper 34 år: Jeg kan kun varmt anbefale Liselotte. Hun har hjulpet mig med af finde balance i mig selv og hvem jeg er. Jeg var en person som holdt alt inden i, undertrykte negative følelser og havde gjort siden min barndom. "Der var ingen der skulle kunne se eller mærke på mig at jeg havde det dårligt eller var ked af det, for så kunne jeg ikke være der for alle andre" Med alle de års ophobning af undertrykte og frustrerede følelser, kunne jeg bare mærke at jeg var fyldt op. "Jeg havde brug for hjælp nu". Med Liselottes hjælp, forståelse, guiden og redskaber er jeg på blot 7 gange mere i balance med mig selv end jeg nogensinde har været før. Jeg er glad indeni og har meget mere mod på at stå op for mig selv og på at springe ud i udfordringer her i livet:) Så Tusinde mange tak for alt din hjælp Liselotte 😀
Kasper 34 år
55 år och så gott som återställd! På ett fantastiskt sätt guidade Liselotte mig att hitta de rätta verktygen. Jag har levt med migrän sedan barndomen och som vuxen även med fibromyalgisymptom från nacken, axlar, rygg, höfter och när det var som värst även känselbortfall i armar och fingrar. Efter att ha sökt och provat allt inom den konventionella sjukvården och därefter kiropraktik, akupunktur, osteopati, kostmetoder m.m. fann jag slutligen Dr John E Sarno. Jag insåg att jag har de som han kallar TMS. Med denna förståelsen om hur hjärnan fungerar försvann många av mina symptom men inte alla och framförallt inte min migrän. Jag behövde hjälp att komma vidare och Liselotte blev nyckeln jag saknade. Fyra månader senare är jag nu i full gång med träning med tunga vikter som varit omöjligt de sista tio åren och jag har inte behövt använda någon migrän medicin. Jag kan varmt rekommendera Liselotte och hoppas att många ska upptäcka att med rätt hjälp kan man bli fri från många olika typer av värk och smärta. Även hur man hanterar ångest och oro och hur man lättare lever livet. /Eva-Lotta 🌸
Eva-Lotta 55 år
Dansk udgave: 55 år og næsten kommet mig! På en fantastisk måde guidede Liselotte mig til at finde de rigtige værktøjer. Jeg har levet med migræne siden barndommen og som voksen også med fibromyalgisymptomer fra nakke, skuldre, ryg, hofter og når det var værst endda tab af følelse i arme og fingre. Efter at have søgt og prøvet alt inden for konventionelt sundhedsvæsen og derefter kiropraktik, akupunktur, osteopati, kostmetoder osv, fandt jeg endelig Dr. John E Sarno. Jeg indså, at jeg har det, han kalder TMS. Med denne forståelse af, hvordan hjernen fungerer, forsvandt mange af mine symptomer, men ikke alle, og især ikke min migræne. Jeg havde brug for hjælp til at komme videre, og Liselotte blev nøglen, jeg manglede. Fire måneder senere er jeg nu i fuld gang med tung vægttræning, som har været umulig de sidste ti år, og jeg har ikke behøvet at bruge migrænemedicin. Jeg kan varmt anbefale Liselotte og håber, at mange vil opdage, at man med den rette hjælp kan blive fri for mange forskellige typer af smerter. Også hvordan man håndterer angst og bekymring og hvordan man nemmere kan leve livet. /Eva-Lotta 🌸
Eva-Lotta 55 år
Hej Lise-Lotte, jeg ved ikke om du stadigvæk husker mig (Kom hos dig for 2 år siden). XX hjalp mig dengang at få kontakt til dig. Jeg er ikke den bedste til at skrive mine tanker ned, men jeg syntes du skulle vide, at du hjalp mig mere end 6 år hos psykologer kunne. Mange af mine venner siger at jeg har haft et "glow up" efter jeg har været hos dig. Jeg vil ikke modsige dem, da jeg er meget gladere i min hverdag og har været i stand til at nærme mig min familie igen. Desuden var jeg i stand til at arbejde igennem flere af de traumer jeg har haft gennem min Barndom. Hvad jeg prøver at sige er at jeg er meget taknemlig for at du hjalp mig da jeg havde brug for det.
David 23år
​ Lise-Lotte har en særlig evne til at skabe et rum med nærvær og empati. Jeg føler mig i den grad set og forstået, og Lise-Lotte står op for mig, hvis jeg bliver for selvkritisk. ​ Lise-Lotte er helt igennem autentisk, og hun er utrolig skarp til at navigere i tankemylderet, og komme ind til kernen af problematikken. Hun vender op og ned på mit verdensbillede, og hjælper mig med at få brikkerne på plads igen. Hun kan nogle helt enkle og fuldstændig ”magiske” teknikker til at give plads og give slip på svære følelser. What´s not to like. ​ Det har været en stor gave for mig, at Lise-Lotte er fortrolig med det spirituelle og det filosofiske. Det er en ekstra dimension, som indeholder erkendelser, jeg ikke kan tænke mig til eller tale mig varm ind i. Det er derinde, hvor tankerne siver i baggrunden, og sjælens stemme kommer til orde. Den stemme, som kun taler sandt. Det momentum er jeg dybt taknemmelig for.
Anita 58 år
Jeg tog kontakt til Lise-Lotte da jeg havde brug for at få styr på en vrede og tristhed, som slog mig ud af kurs. En vrede og tristhed som jeg ikke kunne styre i særlige situationer, og som jeg heller ikke helt kunne sætte ord på, hvorfor var så voldsom. Lise-Lotte var hurtig til at spore sig ind på, hvad der var årsagen til min vrede og tristhed. Jeg følte mig meget tryg hos Lise-Lotte og allerede efter første konsultation havde jeg det meget bedre. Lise-Lotte får mine bedste anbefalinger og jeg er slet ikke i tvivl om, at hvis jeg igen får brug for at få bearbejdet en følelse eller tanker, så vil jeg tage kontakt til Lise-Lotte.
Lene 46 år
Jeg kontaktede Lise-Lotte fordi jeg gerne ville kunne forstå mig selv og mine følelser. Efter bare den ene session, må jeg virkelig sige, at jeg kun blev positiv overrasket over resultatet. Jeg fik grint, grædt og sluppet mange af mine helt gemte følelser ud, hvor jeg virkelig fik følelsen af befrielse. Jeg følte, at de store og tunge sten, der var bundet om mine fødder forsvandt til, at jeg pludselig blev så let som et fjer. Jeg følte, at alle mine undertrykte følelser tonede væk, som når vandet rammer sandet indtil, at bølgen er helt væk. Min verden blev lysere, og jeg begyndte at føle mig, som mig selv igen. Behandlingsmetoderne var effektive, og det er noget, som jeg helt klart vil bruge fremover. Jeg ser frem til den næste session.
Lady 23 år
Jeg er super taknemmelig for at have mødt dig og fik hjælp til at processere alt det indviklede inde i mig. Jeg har oplevet nogle tider hvor der har været svært men hver gang jeg har den slags omgang så husker jeg dig og hvad du har lært mig at gøre. Det virker rent faktisk. Nu kan jeg godt finde ud af hvordan det er at være mig selv. Du har hjulpet mig til at gå i en god retning.
Christina 37 år.
Hos Lise-Lotte har jeg mødt en unik forståelse for sammenhængen mellem mine kropslige symptomer og det mentale, og jeg har følt mig i trygge hænder fra starten. En samtale med Lise-Lotte giver mig altid en oplevelse af forløsning, nyt mod og et glimt af, hvad det vil sige at være fuldstændig fri.
Lisette Jakobsen
Hej Liselotte, jeg vil bare lige sige mange tak for dette forløb har ikke været det foruden. Tak for at bringe forståelse og redskaber jeg kan bruge i fremtiden. Mange hilsner Cecilie 😃😃
Cecilie 21 år
Man siger vi er verdens gladeste folkefærd i Danmark. Men det passer ikke altid. Tror mange går rundt med noget i bagagen. vi taler ikke om det. Ingen må se, vi er kede af det. Vi skal fremstå som stærke mennesker. Jeg har igennem mange år båret rund på mange ting og efterhånden puttet mit liv ned i kasser og sat låg på. En dag var jeg dækket helt op til toppen af hovedet. kunne ikke se over dem og kunne ikke trække vejret mere og måtte erkende jeg havde brug for hjælp udefra. Der kom Lise- Lotte ind i billedet, efter jeg i meget lang tid har søgt på nette efter hjælp, men ikke turde tage springet. Efter gentagen gange havde jeg lyttet til hendes video, og der var jeg klar over at hun talte direkte til mig og jeg tog mig endelig sammen og fik en tid til samtale, som i den grad efter 3 gange har forandret mig til en mere glad person med overskud og mit spejlbillede fortæller mig, at dette var det, jeg skulle ha gjort for mange år siden. Er vred over mig selv, at jeg har måtte stå ved siden af mig selv og se en person forandre sig, som heller ikke var lykkelig og kunne klare tingene selv. For jeg ville ikke tabe ansigt og vise jeg faktisk var svag. Så nu efter blot 3 fantastiske samtaler med Lise Lotte er kasserne åbnet og jeg kan trække vejret og mit spejlbillede viser en glad person, der nu kan se livet fra en anden side. Livsglæden er tilbage, Har fået fred med mig selv Har den frihed til at være mig. Fik noget værktøj, som jeg kunne bruge hjemme, samt på jobbet, noget som jeg fremad altid kan bruge, hvis der dukker noget op, som jeg før ville putte i en kasse og skynde mig at lægge låg på. Men med dette værktøj, vil jeg ALDRIG putte noget i kasser mere, da det kan klares med få midler ❤️Takke være Lise Lotte Tak for alt den hjælp, du har givet mig Lise Lotte. Kan i den grad kun anbefale dig og tak fordi du har åbnet mine øjne for, at det giver en mening, at i som psykologterpi er til for mig / os og at det bestemt er det værd ❤️
Jane
En helt fantastisk terapeut! Jeg gik rundt med en angst for at blive syg, dø eller at folk omkring mig blev syge eller døde. Jeg havde hjertebanken rastløshed og søvnløse nætter i 3 uger. Efter én samtale havde jeg det SÅ godt igen! Og jeg som troede jeg skulle leve sådan her resten af mit liv! Tak!
Mia
22 år
Først og fremmest vil jeg gerne takke mange gange, for samtalen sidst. Det har hjulpet mig RIGTIG meget, at komme til samtale hos dig. Har brugt dine redskaber, hvilket har ført til en bedre hverdag derhjemme, med knap så mange diskussioner. I fald jeg mener jeg har brug for hjælp, vil du være den første jeg kontakter. Endnu engang, tusinde tak.
Martin Baungaard Pedersen
Jeg er blevet et lykkeligere menneske, efter du har hjulpet mig, Lise-Lotte, efter jeg selv næsten havde givet op, evigt tusind tak for det! Jeg kan næsten ikke beskrive ordenligt, hvor meget du har forbedret min livskvalitet og ikke mindst livsglæde! Du har åbent så mange nye døre for mig, som før syntes permanent lukkede og jeg kan nu gøre alle de ting jeg er glad for! Tusind Tusind TAK og kærlige hilsner fra en meget lykkelig kvinde, som nu er endnu mere klar på livet og dets udfordringer!
Nana