fbpx

Referencer

Jeg sætter en dyd i hver gang at yde den bedste behandling. Her kan du læse hvad tidligere klienter siger.

En helt fantastisk terapeut! Jeg gik rundt med en angst for at blive syg, dø eller at folk omkring mig blev syge eller døde. Jeg havde hjertebanken rastløshed og søvnløse nætter i 3 uger. Efter én samtale havde jeg det SÅ godt igen! Og jeg som troede jeg skulle leve sådan her resten af mit liv! Tak!
Mia
22 år
Først og fremmest vil jeg gerne takke mange gange, for samtalen sidst. Det har hjulpet mig RIGTIG meget, at komme til samtale hos dig. Har brugt dine redskaber, hvilket har ført til en bedre hverdag derhjemme, med knap så mange diskussioner. I fald jeg mener jeg har brug for hjælp, vil du være den første jeg kontakter. Endnu engang, tusinde tak.
Martin Baungaard Pedersen
Jeg er blevet et lykkeligere menneske, efter du har hjulpet mig, Lise-Lotte, efter jeg selv næsten havde givet op, evigt tusind tak for det! Jeg kan næsten ikke beskrive ordenligt, hvor meget du har forbedret min livskvalitet og ikke mindst livsglæde! Du har åbent så mange nye døre for mig, som før syntes permanent lukkede og jeg kan nu gøre alle de ting jeg er glad for! Tusind Tusind TAK og kærlige hilsner fra en meget lykkelig kvinde, som nu er endnu mere klar på livet og dets udfordringer!
Nana
Jeg har haft utrolig meget gennem mit liv, som bare fyldte rigtig meget i min hverdag, jeg har aldrig troet at jeg ville komme så langt at jeg selv skulle tage beslutningen om endelig at kontakte en psykoterapeut, jeg følte at det ville være at nedgøre mig selv, at gøre mig til et dårligt menneske, men jeg valgte efter mange års egen kamp, at kontakte en og dette blev Lise-Lotte. Efter bare to behandlinger, er jeg blevet helbredt, det er så svært for mig at tro på selv, at bare to behandlinger kunne gøre et mirakel, jeg er blevet til et helt nyt positivt menneske med masser af tro og håb på at alt hvad der kommer, nok skal ordne sig. Jeg er så utrolig taknemmelig for Lise-Lottes hjælp, jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende. Tusinde tusinde tak for hjælpen Lise-lotte. Jeg håber at alle jer derude som sidder lidt i samme situation som jeg var i , har mod på at kontakte Lise-lotte og lade hende hjælpe jer, det kræver vilje og mod , men jeg er sikker på at I har det der skal til.
Simone
28 år
Jeg har gennem de sidste snart tre årtier mødt rigtig mange kolleger indenfor mit fag, og jeg har sjældent stødt på et menneske, der i så høj grad formår at være der for sin klient. Hun er konstant i bevægelse for at finde nye hjælpsomme midler og hun er ganske enkelt en virkelig god lytter. Hun tager et intelligent og med hjertet udgangspunkt i erfaringer fra arbejdet med sig selv, og hun tager uddannelseskurser hele tiden for at forfine sine fremgangsmåder. Dette giver baggrunden for de formidable resultater, hun opnår. Lise-Lotte er en tilbagevendende glæde og stor inspirator for os andre og hun er derfor førstevalg som sparringspartner for mig igen og igen. Skynd dig at bestille en tid, for hun bliver sikkert svær at få tid hos inden længe!

Besøg Torbens hjemmeside, ved at klikke nedenfor.
Jeg kan kun varmt anbefale Liselotte. Hun har hjulpet mig med af finde balance i mig selv og hvem jeg er. Jeg var en person som holdt alt inden i, undertrykte negative følelser og havde gjort siden min barndom. "Der var ingen der skulle kunne se eller mærke på mig at jeg havde det dårligt eller var ked af det, for så kunne jeg ikke være der for alle andre" Med alle de års ophobning af undertrykte og frustrerede følelser, kunne jeg bare mærke at jeg var fyldt op. "Jeg havde brug for hjælp nu". Med Liselottes hjælp, forståelse, guiden og redskaber er jeg på blot 7 gange mere i balance med mig selv end jeg nogensinde har været før. Jeg er glad indeni og har meget mere mod på at stå op for mig selv og på at springe ud i udfordringer her i livet:) Så Tusinde mange tak for alt din hjælp Liselotte 😀
Kasper
34 år
Man siger vi er verdens gladeste folkefærd i Danmark. Men det passer ikke altid. Tror mange går rundt med noget i bagagen. vi taler ikke om det. Ingen må se, vi er kede af det. Vi skal fremstå som stærke mennesker. Jeg har igennem mange år båret rund på mange ting og efterhånden puttet mit liv ned i kasser og sat låg på. En dag var jeg dækket helt op til toppen af hovedet. kunne ikke se over dem og kunne ikke trække vejret mere og måtte erkende jeg havde brug for hjælp udefra. Der kom Lise- Lotte ind i billedet, efter jeg i meget lang tid har søgt på nette efter hjælp, men ikke turde tage springet. Efter gentagen gange havde jeg lyttet til hendes video, og der var jeg klar over at hun talte direkte til mig og jeg tog mig endelig sammen og fik en tid til samtale, som i den grad efter 3 gange har forandret mig til en mere glad person med overskud og mit spejlbillede fortæller mig, at dette var det, jeg skulle ha gjort for mange år siden. Er vred over mig selv, at jeg har måtte stå ved siden af mig selv og se en person forandre sig, som heller ikke var lykkelig og kunne klare tingene selv. For jeg ville ikke tabe ansigt og vise jeg faktisk var svag. Så nu efter blot 3 fantastiske samtaler med Lise Lotte er kasserne åbnet og jeg kan trække vejret og mit spejlbillede viser en glad person, der nu kan se livet fra en anden side. Livsglæden er tilbage, Har fået fred med mig selv Har den frihed til at være mig. Fik noget værktøj, som jeg kunne bruge hjemme, samt på jobbet, noget som jeg fremad altid kan bruge, hvis der dukker noget op, som jeg før ville putte i en kasse og skynde mig at lægge låg på. Men med dette værktøj, vil jeg ALDRIG putte noget i kasser mere, da det kan klares med få midler ❤️Takke være Lise Lotte Tak for alt den hjælp, du har givet mig Lise Lotte. Kan i den grad kun anbefale dig og tak fordi du har åbnet mine øjne for, at det giver en mening, at i som psykologterpi er til for mig / os og at det bestemt er det værd ❤️
Jane
Jeg kom til Lise-Lotte, da jeg brugte enorm meget tid på at bekymre mig og overtænke nærmest alt. Det fyldte alt for meget i min hverdag, min livskvalitet var dårligere og jeg sov til tider rigtig dårligt. Jeg havde aldrig troet at jeg ville komme så hurtigt ud på den anden side, som jeg gjorde.
Line
Jeg er på blot to samtaler med Lise-Lotte blevet fri for mine psykiske problemer, og er dybt imponeret over hendes behandlingsmetoder. Særligt vil jeg nævne Sedona-metoden som jeg blev behandlet med, en simpel og yderst effektiv behandling som virker så hurtig, at man næsten ikke forstår det. Har man brug for hjælp når livet er svært, kan jeg varmt anbefale at kontakte Lise-Lotte.
Lars
54 år
Hos Lise-Lotte har jeg mødt en unik forståelse for sammenhængen mellem mine kropslige symptomer og det mentale, og jeg har følt mig i trygge hænder fra starten. En samtale med Lise-Lotte giver mig altid en oplevelse af forløsning, nyt mod og et glimt af, hvad det vil sige at være fuldstændig fri.
Lisette Jakobsen